Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Lounastelua

Ah vaikka olikin kiirettä -ja toinen osapuoli joutui hiukan äksyilyn kohteeksi, jonka tietysti hyvin osaan - päivä oli ihana. Oli ihanaa tehdä ruokaa, vaikka esivalmisteluja olikin tehty jo eilen rutkasti. Ja seura oli tietysti mitä mainiointa. :>
 Aloitettiin lohella, perunoilla ja kasviksilla. Tässä lohi on jo hetken seissyt niin ei näytä enää ihan mehukkaalta. Ja perunat oli ihan perunoita ja kasviksety kasviksia - turha niitä kuvailla. Mutta itte ainakin tykkäilin ruuasta. Niin ja salaattiakin oli, kuten alla näkee.

 Kahvitteluun siirryttiin myöhemmin. Olin tehny marjapiirakkaa ja suklaakakkua - kun tuo toinen osapuoli niin tykkää suklaasta ja ylipäätään makeasta. Suklaakakun päälle tein pääsiäisen kunniaks tipusia. Vähän hassuja kavereitahan niistä tuli, kuten alla näkee.
Ruokailun ja jutustelun jälkeen käytiin pihalla kaivelemassa muutamia kukantaimia ja ihastelemassa auringonpaistetta. Tässä vielä maistiaisia siitä miltä omat viljelmät näyttää tällähetkellä. Ihana pörröinen kasvinalku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>