Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Pärrää

Nyt on varmuus kevään tulolle - jonka tuloa tosiaan oon hehkuttanut ainakin kaksi viikkoa..
Noh se on se, että talleista on kaivettu omistajien murut esiin l. ihanat pärrät ja autot.

Viikko alkoi hyvin 2-tahtibensan hajuissa - pojat ja pyörät ei ollu tasokkaita mutta se fiilis! Niin ja sitten keskellä viikkoa bongasin madalletut bmw liikenteestä. Ja jollain jättivanteilla. Aikas maheeta! Ja nyt viikon lopetti rättikatto mersu lähimpänä ehkä vois olla SL vuosimallia 1990+ tai sitten ei. Kun en taas oo ollu tarpeeksi tarkkaavainen (kuten mulle aina huomautetaan tuon mieshenkilöni taholta:>) nytkään en ollut tsekannut etuvaloja, tai varmaan olin mutta empä tarpeeksi. Huomi kiinnittyi enemmän maskiin ja siihen rättikattoon.

Mutta parasta tässä viikossa oli se, että koulumatkani varrella on Moto Bike Oy jossa näin uuden unelmani Kawasaki Ninja R - valkoisessa värissään oli todella ihana. Aiemmin olen dikkaillut Ninjaa sinisessä kuontalossa. Viereinen kuva on lainattu Moto Biken sivuilta.

Ongelmanahan tässä on että en omista moottoripyöräkorttia. Ja uskaltaisinko edes päästellä tuollaisella vehkeellä menemään? En varmaan pystyisi pitämään pystyssä :D No pitäisihän sitä ylimääräistä olla sellainen kuusi ja puoli tuhatta.

Voiko käydä näin, että ei ole muuta kerrottavaa kuin hevosvoimat. Tähän tämä maailma on kai sitten ajautunu. Taitaa olla puutostilaa omasta autosta. Vaikka tosissaan nautin pelkääjänpaikalla istumisesta, saa tehtyä samalla kaikkea hyödyllistä - ja ei niin hyödyllistä.

Huomenna on ohjelmassa sitä todellista elämää, terassinpesua. Ja muutaman viikon päästä olisi sitten maalausoperaatio. Kuva viimeviikkoisen räntälumimyräkkän jälkeen. Kaiteet tosiaan tarvitsisivat pesua ja maalausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>