Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Keväänkimmellystä

Eilen oli tuulinen Helsinkipäivä. Määränpäänä oli verkkokauppa, mutta toistaosapuolta odotellessani kävin tutustumassa akateemiseen kirjakauppaan (niin ja otin tuntumaa siihen sokkeloon, miten voi olla sellanen kerros johon on niin mahdoton päästä - ensikerralla menen suoraan kirjakaupan ulko-ovesta sisään.) tämä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta - no myönnän toinen - viimeksi hulluillapäivillä kävin ihmettelemässä menoa. No sopivasti siellä oli matkailunnälkäiselle -20% matkakirjoista. Muutama opus päätyikin omaan hyllyyn.

Mutta se tärkein asia, miksi kukaan ei ole valaissut, kuinka siisti on Helsingin kierrätyskeskus!? Taisiis ei toisaalta eihän siellä oikein kivoja pyttyjä ollut, mutta se kirjavalikoima (jälleen) ja kuinka ollakkaan sielläkin oli kirjoista tarjoushinnoittelu (1-3e kirjat - 50%)! No yksi normaalihintainen kirja sattui mukaan Geographica vaivaisella 8e (netissä vilastuna hinta 40e!) Tästä opuslöydöstä olin todella tyytyväinen. Muutamia 1 ja 2e matkakirjoja vielä otin kyytipojaksi. Jahei siellä on sellanen iso ilmaisosasto (olin jälleen ihan fiiliksissä) no sieltä mukaan tarttui muutama matkakirja lisää, sekä muutama vanha National Geocraphic. Nojoo näinollen mulla oli jo kaks kassillista tavaraa, ennen kun oltiin päästy edes suunniteltuun määränpäähämme.
ja tässähän niitä kaunokaisia


No siellä määränpäässä ei nyt kamalasti onnistuttu. Kuulin juorua uudesta iPad3 joten taitaa se ostopäätöksen harkinta jäädä vielä ensiviikkoon. Olen nääs jo pitkään himoinnut itselleni uutta kultaa. Periaatteessahan pärjään aivan mainiosti nykyisen koneeni kanssa, kämmentietsikka vaan olisi lisänä ja aivan mainio peli matkoilla.
Niin ja löytyhän niitä puhdistustarvikkeita kameraan ja uusi aurinkokenno-laturi (josta oon kanssa kyllä huisin onnellinen).

 
 
Tänään taasen on ollut ihanan aurinkoinen päivä. Huiman jäistä kyllä teillä, enkä päässytkään fillaroimaan, vaan jouduin turvautumaan autokyytiin. Mutta omalla pihalla pääsin hyvin tallustelemaan ja ihmettelemään kevään tuloa.

Kävin nimittän jo pari päivää sitten kurkkimassa kuinka lumi jaksaa katolla ja vähän koukinkin siitä reunalta. Mutta unohdin kokonaan tyhjentää leikkimökin katon. Tänään olikin sen vuoro. Ensin tietenkin piti raivata kinoksien halki tie sinne leikkimökille (onneksi oli mainio lapio).

No kun sen sain kauhottua pian löysin itseni kiipeämässä sahan kanssa mäntyyn (no yksi oksa retkotti pahasti siinä leikkimökin katon päällä!) naapurit varmaan katto, että mikä apina tuolla kiipeää (kun enhän mä nyt tikkaiden avulla sinne kiivenny :´´D) no siinä vaan sattu olemaan justiin hyvät tarttumis ja istumisoksat. Ja siis jokainen kai tyylillään, eiks niin :)

Näin saatiin myös muutamat polttopuut sahailtua ja sitten askarreltuakin jotain, joiden kuvat saatte varmaan nähdä myöhemmin.

lumipesät
ja asukkien tassunjäljet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>