Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

torstai 15. maaliskuuta 2012

tulppaaneja

Kuinka masentavaa voikaan olla tyhjä arki. Tässä nyt on taas hajoiltu kaikelle. Oon ollut vielä kaiken hyvän lisäksi kipeänä, niin en ole voinut mennä kävelylle tai uimaan. Vois oikeestaan sanoa, että ihan masentaa. Mutta ainahan mä oon pakertanut eteenpäin, ja niin tässä on pakko nytkin. Ottaa vaan kaaliin muutamat asiat mitä on tapahtunut/ei ole tapahtunut tai on tulossa tapahtumaan/ei ole tulossa tapahtumaan. Mikään ei ole siis hyvin ;> Nojoo nyt vähän taas hymyilyttää.

No oon luvannut itselleni että kesäkuuhun saakka kaikki menee näin tai siis onhan tässä tietty muutama työhakemus vetämässä, että se voi (hope so!) rikkoa tätä rauhaa, mutta siis. Jos ei nää asiat ala lutviutumaan niin kai sitten on pakko repästä ja kattoa itteään vähän toisesta perspektiivistä. Ehkä se on ihan tervettäkin. Toivottavasti ootte samaa mieltä.
No sitä ennen nyt yritetään vähän edetä kuitenkin. Käydään hymyilemässä muutamassa paikassa (vaikka ei aina hymyilyttäiskään). Käydään rääkkäämässä kroppaa tuhottomilla uintisuorituksilla (jotka totisesti on tuhottomia, kun nyt on pakosta pitäny pitää taukoa). Ja sitten no koitetaan vaan puskea eteenpäin tässä ympäröivässä usvassa. Ei kai tässä voi oikeen muuta sanoa, täällä mennään nyt tälläsellä mielellä eteenpäin.
kuva täältä

Ainiin onhan tässä mukavaakin. Käytiin veikkauskorttilaisena (2 yhden hinnalla) tiistaina suomalaisessa elokuvassa Härmä. Kun tota alettiin mainostamaan niin tiesin, että haluan nähdä tota poohjaalaasta menttaliteettia. Onhan ne juuretkin puukkojunkkareissa ;) No arvaattehan, että tietenkin mä taas jännitin ja kaikkee perustunneskaalaa käytiin leffan aikana läpi. Onneksi mulla oli parasta leffaseuraa, ja sain rutistaa kättä niin paljon kun halusin.

Tietenkään en edelleenkään tykänny Leppilammesta (jonka kuvia netti on pullollaan kun etin jotain kuviketta tähänkin postaukseen), en tosiaankaan lämmenny myöskään Milonoffiin enkä Uusivirtaan. Toisaalta taas Tilkanen, Hirviniemi (ja pitäähän nyt paikkakuntalaasta kannattaa! Hyvä rmk ;>) ja Mäkelä oli ihania.
kuva täältä
Joo ja piristäähän tätä elämää myös Fast&Furious putki. Ekaa leffaa en oikein jaksanut katsoa loppuun, tokasta odotin varasto-auto-hässäkkä kohtausta (totesin että nyt voidaan mennä nukkumaan, mutta ei se sit sopinukkaan ja katottiin loppuun saakka) ja nyt kolmosta tietty odotan innolla. Tokyo Drift on se ultimate paras. Tuleekohan vielä nelkkukin. Saas nähdä (yritin kyllä olla fiksu ja tutkia subin leffatarjontaa, mutta en onnistunut siinä ylläripylläri).

Nyt aurinko paistaa seläntakana ja ei voi muuta kun hymyillä sen nähdessään. Kevät, ihanainen on tulossa!
Ps. Tulppaanit tuli ostettua lahjaan, ja juuri naistenpäivän jälkeen. Se myyjä varmaan ajatteli, että toi mies ei oo ostanu kukkia eilen niin nyt se on pakotettu mukaan ostoksille..

4 kommenttia:

 1. Outoja juttuja kirjottelet... kertoilet asioita, mutta et kertoilekaan ;) Hirveesti positiivisuustsemppiä täältä meiltä sulle, vaikka omakin positiivisuus (onko sitä koskaan ollutkaan?) on kans monien asioiden summana hieman vähissä.. Ja ihanin kuva edellisessä postauksessa on ehdottomasti kookotin, pieni musta <3

  VastaaPoista
 2. :DD joo oon kauheen salaperänen (johtuneeko siitä että en ittekkään oikein tiedä :DD) Joo tsemppiä sinnekkin (muttei niitä samoja ;p heh)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti sun kevääseen liittyy aurinko myös pään sisäpuolella, ettei masistelu vie kaikkea energiaa :(
  Paljon tsemppiä siis!
  Ja Härmä oli hyvä!

  VastaaPoista
 4. Joo kyllä tää tästä!:> (nyt tulee vaan lunta eikä aurinkoa näy maillahalmein :<)

  VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>