Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

torstai 1. maaliskuuta 2012

Kirppuja

Toissapäivänä taidettiin taas vähän puhdistaa ilmaa kaverin kanssa. Tai toisaalta myös huomattiin, että vaikee sitä ilmaa on puhdistaa. Kakspiippusia juttuja. Yhteisenä ongelmana on se tulevaisuus ja sen suunnittelu tai sen suunnittelun puute ja vaikeus. Kumpikin ollaan sellasia kodinrakentajia ja kummalakaan ei puitteet siihen nyt riitä.
Tää nyt kuulostaa masentavalta, mutta siis kuten ekassa lauseessa totesin ilma kirkastu taas ympärillä. Ja oli hauskaa ja mukavaa. Kuinka ei ollaakkaan pitkään aikaan nähty kunnolla? Ymmärretäänkin toisiamme hyvin. Tietenkin joskus matkan varrella ei olla ymmärretty ja käsitetty toistemme valintoja ja kommelluksia. Ehkä se toisen kommellusten kattominen onkin tuonu sellasta lisäymmärrystä ja yhteenkuuluvuutta. Ja siis mikä helpointa, menneitä ei tarvii selitellä, kun ne on suurimmaks osaks koettu yhdessä.

Mutta sitten saan kai taas alkaa vouhkaamaan matkailusta? No ko kaverin kanssa sovittiin alustavasti jo vierailusta sen luona ja kevätreissusta Pärnuun. Mutta lähempänä on Pariisi. Se jonne olis pitäny päästä jo pari vuotta sitten! Nyt sitten toivotaan, ettei tuhkapilvi ilmesty taivaalle ja päästään perille.

Jotenkin suunnitteluissa (siis haluun kuitenkin mahd vähän suunnitella että ei oo kiire) tulee sellanen hulluus. Kattelin jo jotain shampanjan maistelujuttuja. Ja sitten aloin miettimään että haloo, eihän me ikinä juoda mitään (ja mietin taas järjenjuoksuni viisautta).
Mutta varmaa se nyt on että Versaillesiin ainakin mennään. Oon hinkunu sinne jo niin pitkään. Ja tietty Eiffel, pakkohan sinne on kiivetä! No tälläi sukkelaan ne suunnitelmat kasautuu. Yritin jo toiseltaosapuolelta kysellä, että minne haluaisi. Ja ei oikein osannu sanoa, mä taidan olla meistä se joka googlaa kaikkea etukäteen :D Niinjahei yks paikka jossa on käytävä, Pont Neuf -sillalla(ja siellä pitää pussata, se oli määräys sillon kun saatiin tää matka) joka on aivan Notre Damen vieressä (jossa kanssa pitää ainakin ulkopuolella käydä ihmettelemässä). 


Joten kai tää elämä tästä taas alkaa hymyilemään joten smile!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>