Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

hk day 3

Noniin väsymystä taas pukkaa. Tänään käytiin iskän kanssa syömässä (kun veli huiteli muualla) Kiinalaisessa ravintolassa. Söin jotain sieniruokaa. Hyvää oli - ihme lillukoita - täällä kun on niin kummalisia sieniä suomen sienisaaliiseen nähden. Niin ja sitten siinä oli merilevääkin - se nyt ennalta tiedetysti olikin ihan hyvää.

Nyt noi miehet lähti hierojalle, ja mulle jäi aikaa kirjotella rauhassa. Se tässä on vähän ongelma, kun joudun kokoajan olemaan vuorovaikutuksessa toisen kanssa. Kotona ollessa ei tarvii kokoajan jutella ja usein toisenosapuolen kanssa tehään kumpikin omia juttuja, vaikka ihan eri huoneissakin. (oon nimittäin ollu aina sellanen yksinnyhjääjä - siis viihdyn ja nautin yksin olosta ja yksin tekemisestä).

Noh tänään oli messupäivä, mutta mulla oli jotenkin tosi huono olla, lähettiin sitten hotellille takasin iskän kanssa kun T vielä jäi kiertämään yksiä toisia messuja. Olon helpotettua lähin köllimään uima-altaaseen. Täällä oli ihana ulko uima-allas. Ne uimavalvojat varmaan manaili, että luuleeko toi olevansa kala kun lilluu vedessä parin tunnin ajan. se piristi kummasti, ja nautin täysin auringonpaisteesta. Siis täällä alueella kun paistaa aurinko ihan täydeltä terältä eikä savusumua ole nimeksikään edessä.
Eilen käytiin kultaisella Buddha patsaalla Lantaun saarella. Sinne meni sellanen kaapelirata. Oli kiva kuvailla kaupunkia. Takasinpäin tultiin 6 korvilla, mutta siellä oli saamarin pitkät jonot niin oltiin 7-8 aikaan vasta kotona. Ja siis siellä kaapelijutussa ei ollu valoja, sitte vaan mentiin vaijeria pitkin pimeydessä. Siinä hetkessä tuntu että ei tää kyllä ihan hauskaa ole :D No kuitenkin nautin kaupungin iltavalaistuksesta ja siitä, että sain kivoja kuvia!

 Vitsailtiin että tuota polkua (mäkiä ylös ja alas, ylös ja alas) mennään seuraavalla kerralla..

 Paikalla oli saippuakupla karnevaalit, sekä muutakin karnevaalimeinikiä pelle otti oikein asiakseen hymyillä mulle :>


 Allekirjottaneella hetken onnea hattaran kanssa!
 Päätön buddha ja ihana pikkulapsi, rajaus päin seiniä, koska kamera iskän kädessä, ja yritin opettaa sitä rajaamaan kuvan - kun itse astuin kuvattavaksi. Mutta ei se mitään, hyvin meni loppujenlopuksi. Samassa kaapelivaunussa ollut pariskunta kysy haluammeko yhteikuvan, ja se olikin onnistunut otos :>
Yllä metroaseman suihkulähde valaistusta. Täällä on muuten tosi helppo matkustaa metrolla ja mukavaa. Voisin siinä mielessä asua tälläsessä kaupungissa missä metroverkosto toimii moitteettomasti. (samahan oli esim sillon Lyonissa) Muuten ison kaupungin meininki ei kyllä kiinnosta. Ehkä jos oikeita asioita, oikeaan aikaan tekisi niin kaikki menisi nappiin. Nyt niin ei vain ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>