Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

tiistai 18. lokakuuta 2011

Panikointia

Sunnuntaina sain kunnian olla koiranhoitajana! Elviira (jonka kommelluksista on aiemminkin kerrottu tässä blogissa) tuli tervehtimään minua. Siivouspäivä vaihtuikin mukavaan koirakainalointiin. Tuo Elviira kun osaa kölliä ihanasti kainalossa. No mutta sain myös rapsutella Sagaa ja uutta tuttavuutta Jerryä. (Alla kuvaa juoksentelijoista)
Tavattiin sunnuntaina myös ihana pieni neitonen. Tästä kauniista ilmestyksestäkin kuvaa alla.

No mutta tää viikko taasen on muuten sitten yhtä häsellystä. Mun pitäis saada kaikki siivottua ja vielä pakattuakin. Eilen pidin muotinäytöstä, että mitä vaatteita otan mukaan. Ja kaikki on oikeestaan silittämistä ja pakkausta vaille. Mullahan on yks jättisuuri laukku, josta kuluu tavaroihin varmaan 1/6. No takasinpäin täyttyy, kun pitää tuoda kaikkee työjuttua.

Siis niille, jotka eivät ole tietosia niin lähden torstaina työmatkalle (kyllä oikeesti!) HongKongiin ja Kantoniin (Guangzhou).

Tänään ajattelin saada siivottua yläkerran kuntoon jo heti aamusta. (huoh!) Ja olise vähän pakkokin, kun toisenosapuolen sisko ja mummo (plus Eetu!) tuli käväsemään. Ja mullakun on sellanen vieraskoreus, etten kehtaa päästää ketään ovesta sisään ellei suurinosa (mielellään kaikki) ole tiptop. No vielä kuitenkin jäi paljon siivoamatta. Joten pitäis vielä jatkaa, onneksi tässä on vielä pitkä päivä ennen kuin toinenosapuoli tulee koulusta ja ennenkun treffataan äitin kanssa.

Joten ehkä pitäiskin lopettaa täällä juoruaminen alkaa hommiin. Saa nähä ehdinkö vielä huomenna postailla jotain suunnitelmia vai jääkö se sitten matkalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>