Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

perjantai 14. lokakuuta 2011

Kakkua

Eilen juhlittiin äidin synttäreitä. Puolet vielä niin päästään juhlimaan tasavuosia!

No päätin sitten tehdä ihan ateriakokonaisuuden. Tein alkukeittoa. Helppoa sellasta, kasviksia (porkkanaa, kesäkurpitsaa, kukkakaalia jaja) ja pippuria. Yksinkertasta mutta hyvin herkullista.

Sitten suusta huuhdeltiin mausteinen keitto pois katkarapukoktaililla. (Katkarapuja, paprikaa, omenaa, avokadoa, appelsiininmehua ja suolaa) Tää oli hyvää ja ajattelin tehdä jatkossakin.

Pääruokana oli uuniperunoita, naudan ulkofilettä ja kanaa, pippurista kumpikin.

Ja jälkkäriksi oli suklaakakkua. Sulatin sekaan mustikkasuklaata, joka toi mukavan mustikkaisen maun kakkuun. Mun makuunhan oli hiukan liian makeaa. Mutta kuitenkin ihan hyvää jäätelön kanssa ja tänään mummilla kermavaahdon kanssa.


No tänään mä sitten keräilin tammensiemeniä ja jotain kastanjoja. Sitten löysin varjoliljan siemeniä. Keräilin noita kastanjoja paljon, joten ajattelin kokeilla monenlaisia istutuskeinoja. Istutan nyt veden kautta ja suoraan multaan. Ja sitten ulos. Ja jätän osan talveks kellariin odottelemaan istutusta.

Niin ja sitten oli nämä persikan kiven näköiset siemenet, mutta nämä oli siitä yhestä puusta!
Siis oon seikkaillut Helsingissä Ruskeasuolla puistossa ja keräilly sieltä näitä ihmetyksiä. Kannattaa olla vähän seikkailumieltä niin voi hyvällä säkällä saada omaankin pihaan noita kummajaisia. Huomenna taitaakin siis olla istuttelupäivä ja viikonlopusta kun pitäis tulla hyvä, niin muutenkin pihatyöt ennen matkaa ja talvea olis hyvä saada mallilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>