Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

lauantai 22. lokakuuta 2011

HK

Nonniin nyt on vietetty muutama päivä täällä pallon toisella puolella. Eilen oli aika väsnyttä meininkiä. Tänään on sitten posotettukkin jo koko päivä. Siitä sitten myöhemmin. Kuvamatsku on siis perjantailta.
Päivällä tai oikeestaan aamulla kävelin hotellin lähialueella. (Asutaan New Territories aluella.) Tuossa ihan veieressä on kala/liha/kasvis ja vihannes marketti. Siellä oli ihan sikana myyjiä - enkä aromeista johtuen viittiny edes pistäytyä siellä lihapuolella. Kävelinkin vaan kasvisten seassa - julmetussa ruuhkassa.

Niin ja tällä alueella on ihan sikana autokorjaamojakin. (Joten myös hienoja autojakin - itketti kun näin ihan ruttaantuneen mersun, sitä ei enää pienellä fiksailulla korjattaisi)


Hotelli on yhteydessä ostoskeskukseen. Vietinkin aikaa ihmetellen lähiliikkeitä. Loppupäivän, iltakävelyä lukuunottamatta, nukuinkin hotellihuoneessa. Yks asia täällä on ainakin ihana. Noi valot. Siis, kun ne heijastuu veteen. En mä koko elämääni tälläsessä valomäärässä kykenis elämään, mutta tälläi pieninä annoksia. Ja illalla rantsukadulla oli ihanan lepposa tunnelma, porukka juoksesntel, käveli ja ulkoilutti koiria.Ja loppuun allekkirjoittanu kristallilamppujen loisteessa. Jatketaan höpinöitä huomenissa!

3 kommenttia:

  1. Väsyneen tekstiä- toinenosapuoli elä manaile siellä! HALAUKSIA KAIKILLE<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnelmaan pääsin.Nauttikaa valoista ja kimmellyksestä sekä mahtavasta kiinalaisesta ruuasta.

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla siun kuulumisia matkan päältä :) Nautiskele matkasta, maisemista, kiertelystä, nähtävyyksista ja ilmasta! <:

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>