Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

torstai 6. lokakuuta 2011

Hulluutta

Kuva lainattu konebox.fi sivuilta
Minä jonka en rakasta millään tasolla isoja ostoskeskuksia ja ruuhkashoppialua menin Stokkan Hulluille päiville! Mutta siis nyt löytyi jotain sellaista jota halusin itselleni sekä autoin vähän kavereitakin.
Hulluilla hinnoilla sain 1TB Buffalo MiniStation Plussan 84,90e. Viereisen kuvan lainasin Koneboxin sivuilta jossa muisti maksaa 112e. Mun mielestä ihan hyvät kaupat :)

Nyt kuitenkin edessä on edelleen kuvasto ja selailen antaumuksella sivuja ja vertailen hintoja. Kun siis ei kannata sumeilematta luottaa siihen, että kaikki on kannattavia ostoksia. Ajattelin kuitenkin, että jos vaan tuo toinen osapuoli suostuisi, niin mentäisiin viettämään varsinaista "laatuaikaa" yhdessä hulluille päiville, sekä johonkin muuhun Helsingin ostoshelvettiin. Saa nähä jaksaako se tai edes minä.

Huomasin myös että Finlaysonilla on poistopäivät vielä hetken. Ehdotin sielläkin käyntiä jo hetki sitten. En mä kuitenkaan tiedä onko siellä mitään, jota oikeesti tarvitsisin. Parempana vaihtoehtona pidän Iittalan jäsenten ostopäivää tänään! Taidan ainakin käydä Riihimäen myymälässä, ajattelin kuitenkin lähteä ajelemaan Iittalaan. Katselin jo nettikauppaa ja mietin mitä tarvitsisin täydentämään keittiöni kaappeja (jotka eivät tietenkään ole ikinä liian täysiä).

Kuvien puute ärsyttää, mutta niitä sitten seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>