Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

maanantai 31. lokakuuta 2011

kanton/hk

Nyt ollaan jo suomen maaperällä. Kirjotukset vähän jäi kun Kiinahan on bannanu kaikki sosiaaliset mediat. Eikä viimesinä HongKongin päivinä ollu aikaa kirjotella. Tai varsinkaan katsoa kuvia läpi. No matka on suoritettu, hauskaa on ollu. Mutta kyllä myös väsyttävää - se messuilu kun ei ole ihan se ykkösjuttu. Mutta työt on tehtävä.
Ton edellisen postauksen jälkeen lähetiin Kantoniin. Olihan sekin nyt kokemus, mutta en mä siitä oikein tykänny millään tasolla. Tai eikä siellä oikeestaan edes tehty mitään ihmeellistä. No kuitenkin pari kuvaa "meanwhile in China" ajatuksella.
 
 
 

Honkkarissa oli hiukan sitä vapaa-aikaakin, kun saatiin tehokkaasti hoidettua työjutut. Käytiin vähän kaupoilla koko porukalla ja sitten iskän kanssa käytiin the Peak.illa, näköalapaikalla. Ja sitten keskustassa kattomassa kellotornia ja lauttailemassa.

Perjantaina ja lauantaina käytiin vähän fiiliselemässä halloweenhulinoita. Perjantaina ei vielä pukeuduttu, mutta ravintoloiden sisustukset ja baarikatu oli jo koristeltu tunnelmaan sopivaksi, lauantaina sitten jo olikin paljon asuja. Ja oli kyllä tosi hauskaa!
Tutustuttiin muutamiin Kanadalaisiin ja vietettiin niitten kanssa iltaa lauantaina.


 
 
 
 
 
 
 
 
 Yllä kuva baarista jossa oltiin, laulajatkin oli pukeutunu, tässä bändissä oli mm. supermarjo ja luigi. Alla pari katsekontaktia ylempi poseeraus (joita sai pyydettäessä) ja alempi sattumanvarainen katseiden kohtaaminen baarissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>