Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

perjantai 27. toukokuuta 2011

"Hiljaiseloa" (Jellonafaneja part.3)

Blogi on viettänyt hiljaiseloa tässä viikolla. Olen nimittäin seilannut MM-jääkiekon kultakiertueen mukana. Maanantaina aloitettiin Tampereelta, tiistaina oltiin Espoossa ja keskiviikkona Oulussa. Torstain puolella ajeltiin sitten takaisinpäin ja pakkailtiin autoja viikonloppua varten. Minähän lähden tänään Elitloppet-risteilylle ja veikka jatkaa mm-kiertuetta.

Tässä vähän kuvamateriaalia Tampereelta. Kun saavuttiin paikalle, vettä tuli hurjasti. Vannoutuneimmat jellonafanit seisoivat sitkeästi eturivissä.
Onneksi sade lakkasi ja saatiin hyvä juhlimiskeli. Tampere oli ensimmäinen paikka jossa näin vilauksen joukkueesta, myyntiteltaltamme käsin. Oli ihan kiva nähä ekaa kertaa lavalle saakka. Tässä siis kaukaisia fiiliskiä.

Fanit on kivasti virittäyny tunnelmaan, joka paikkakunnalla. Tampereella jotkut oli maalannut autonsakin tunnelmaan sopivaksi.
Tampereella oli mukavaa vaikka alussa meinas tulla kiire. Kuitenkin tunnelma oli hyvä ja ihmiset ystävällisiä.

Seuraavana kiertueella oli Espoo. Tapahtuma oli sisätiloissa Bluesin areenalla. Paikalla oli kaksi kiekkoilijaa jakamassa nimmareita. Täällä oli aikaa käydä katsomassa pokaaliakin.
Teillekkin siis lähikuvaa tästä koviakin kokoeneesta poikaalista.

Ouluun lähdettiin ajamaan aamutuimaan ja kuvailin maisemia. En siis aiemmin ole käynyt Oulussa. Päiväksi sattui mukavan selkeä, kylläkin kovin tuulinen - kietouduin siis pitkähihaiseen ja kaulaliinaan :D

Rannassa oli aivan ihastutavaa rakentamista. Talot uivat vedessä! Nannaa tälläiselle rantatontista haaveilevalle! (Tietty itte haluaisin rauhallisen omakotitalotontin)

Muutenkin torialueella oli todella kauniita rakennuksia. Kauppahalli sekä puu- ja kivirakennuksia.

Merikapteeni Petrellin ravintolan seinissä oli kivat yksityiskohdat, kuten alta näkee.

Oulu vaikutti auringossa kylpiessään varsin kauniilta paikkakunnalta. Hyvin fiiliksin siis alettiin kasailla paikkoja.

Tapahtumassa kuultiin puheita ja musiikkiesityksiä. Ja sain tietää myös että moni jokkueen pelaaja oli Oululainen (tai olulaisen kikkoliigan kasvatti)
Suurimmat suosionosoitukset sai Granlund - taitaa olla tyttöjen suosiossa, sillä paikalla kaikui mukava kirkunakuoro. Luin illalla lehteä jossa oli juttuja Granlundista ja salaperäisestä naisseurasta kiekkovoiton jälkeen. Mitenhän suu pannaan jos Mikke ei olisiaan enää sinkku? No olihan Ruutukin äänestetty seksikkäimmäksi kiekkolijaksi, vaikka hänenkin sormessaan nähtiin sormus. (Pieni juorukatsaus).

Yövyttiin Oulun lähettyvillä BestWestern-hotellissa. Aulassa meidät toivotti vastaan Nukkumatti! Se on aivan ihana hahmo. Käytiin myös tsekkaamassa paikallinen roskaruokapaikka ja pubi. Saatiinpa kateltua kovan lain loppu siellä pubissa. :D
Torstaina lähettiin ajelemaan takasinpäin ja bongailin sähkötolppia. Alla pari niistä.


Niin ja matkan kohokohta kun Porkat ohittivat Porkkalan.

2 kommenttia:

  1. Neitokaisella on kyllä ollut vauhdikasta viime aikoina. Tunnelmaa varmasti riittäny :)

    VastaaPoista
  2. Nojoo onhan tässä kierrelty. Mutta oon nauttinu kovastikkin!

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>