Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

lauantai 21. toukokuuta 2011

Traktorit (Jellonafaneja part, II)

Elikkä perjantaipäivä meni Turkuillessa ;> MM-Leijonakiertueen seuraava pysäkki oli siis Aurajoen rannalla. Siellä oli esillä poikaali, toisin kuin päällekkäisissä tapahtumissa (mm. Hämeenlinna).
Ajomatkalla sain ihastella kauniita maisemia ja ajelin muuten ekaa kertaa Helsinki-Turku tietä, sen kunniaksi lisäilen tunnelikuvan.Nyt juhlittiin jo rauhallisemmin mielin, mutta onneksi kukkaron-nyörit ei ollu vieläkään kireällä. Toivotaan myyntimenestystä myös seuraaville päiville. Ja toivottavasti väki jaksaa tulla katselemaan ja kuuntelemaan tapahtumiin, uskois, että jaksaa. Ja jos sääkin pysyy yhtä aurinkoisena kun perjantaina ja tänään niin luulisi väkeä tulevan paikalle.

Alla olevassa kuvassa allekirjoittanut myyntitouhuissa - veikka oli kiva ja otti muistoksi kuvan :>Mä olen käynyt Turussa, muistaakseni viimeksi, kun haettiin poikia laivalta, ja siitäkin on jo muutama vuosi. Nautin siis täysin siemauksin maisemista. Kuvailin aurinkoisessa säässä kylpevää maisemaa, ajellessamme määränpäähämme. Mä tykästyin kauniisiin rakennuksiin (se hyvä sääkin teki paljon, että jaksoin hymyillä ja ihmetellä näkemääni), niitten rakennusten väritkin mätsäs hyvin mun mieltymyksiin.

Näitä Turun maisemai saan kattella heti uudestaan ensviikolla - jälleen töiden merkeissä.
Jahei illan kohokohta oli oikeestaan siinä vaiheessa, kun näin söpöjä "raktoreita" yhen bensa-aseman pihalla - ja pitihän niistä muutama kuva ottaa.

Näin siis voin samalla kaikille niille, jotka asiaa eivät vielä jostain syystä tiedä, kertoa - rakastan traktoreita! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>