Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

tiistai 10. toukokuuta 2011

kesä-kesä-kesä

Tänään olin kävelemässä keskustassa, pistin kivat korkkarit jalkaan ja lähin kopsuttelemaan.
Mulla oli vähän asioita hoidettavana joiden väliin ja jäi luppoaikaa niin norkoilin Keskuskadun ja Hämeenkadun kulmassa. Joo ja sehän oli sellanen paras autojen ja moottoripyörien katselupaikka. No siinä kun puolisentuntia jo olin hengannu ja tuijottanu joka kierroksella niitä samoja ohittajia alko se yhden auton kuski jo huomata että kattelin - siinä vaiheessa ajattelin, että joskos tässä vois mennä jo eteenpäin. No mutta sillä oli hieno auto!


kuva täältä
Eilen tuli telkusta a good year - mainio vuosi. Olin tänkin leffan jo aiemmin nähnyt, mutta päätin silti kattella. Ja kannattihan sitä tuijottaa - voi sitä maisemaa! (Ja onhan toi Russell Crow.e kin aika ihana) Olispa ihanaa jos tollanen kartano/viiniviljelmä maisema aukeais ikkunasta. Tarviskohan sitä lähtee stressinpoisto-lomalle johonkin, tollasiin maisemiin. Tai sitten tollanen ranskalainen maisema pistetään sinne suunniteltavien matkojen osastoon odottamaan vuoroaan.

kuva täältä
Mutta miettikää nyt että: Heräätte ihanassa vanhassa rakennuksessa, ei ole mihinkään kiire, nouset sängystä venyttelet ja kävelet liehuvien verhojen ohi parvekkeelle ja näät ihanan rauhan ja viiniköynnäksiä silmänkantamattomiin. Ympärillä tuoksuu vielä sellanen aamunkajo kun aurinko on nousemassa ja sellanen ihana usva leijailee vielä alempana laaksossa...
Eihän tollasta mielikuvaa voi hylätä - vai voisko muka?

2 kommenttia:

  1. Toi on aivan ihana leffa! Se juoni nyt ei mitenkään tempaise mukaansa, mutta ne maisemat... Aah! Mullekin semmoinen loma viiniköynnösten ja pitkien aamujen kera!!

    Ps. Sulla on tosi ihania kuvia täällä, joita oot ottanut itse :) Oot taitava!

    VastaaPoista
  2. Joo leffassa parasta on juuri ne maisemat!
    Kiitti kuvakehuista, välillä tuntuu ettei millään onnistu kuvausten kanssa, yritän kuitenki aina parhaani :>

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>