Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

perjantai 6. toukokuuta 2011

Karvakorvienkerho

On ne eläimet sitten ihania!
Onneksi lähipiiristä löytyy paljon eläinystäviä joita saan rakastaa mielinmäärin.
Tänään päivääni ilahdutti ystäväni Tessa lahdesta kahden karvakaverinsa kanssa Valkoisen länsiylämaanterrierin; Elviiran ja Skotlanninterrierin; Sagan kanssa. Näitten turrikoiden edesottamuksia voi seurata täältä.

Pienempi kaveri oli vähän nukuksissa el.lääkärin käynnin jäljiltä mutta isomman kanssa peuhattiin pihalla (käytiin myös salaa naapurin pihalla, siis en minä vaan Elvi ;D) ja lenkkeiltiin ja käytiin kattomassa mun mummia vanhainkodilla.
Ja päiväkin oli mukavan lämpönen ja aurinkoinen.


Okei eli eka vähän Elvi intoili pihalla, mutta sitten jäätiin miettimään elämänmenoa meijän pihakurjen kanssa.
Ja samalla mutusteltiin vähän ohimennen kukkapenkin sisältöä ;>

Sitten innostuttiin pallosta hetkiseksi mutta pihan tutkiminen oli kuiteskin kivempaa ja vuorenkilpien alta olis voinu löytää jotain kivaa - kuten alta näkyy.Saga pieni pesusieni oli tosiaan väsyksissä el.lääkärin jälkeen. Oli ihan lötköpötkönä koko vierailun ajan. Enskerralla sitten jos innostuis oleen ulkonakin eikä polviviat vaivais. Toivos tollaselle vauvvalle vaan hyvää, mutta eihän näille asioille voi mitään.Kuitenkin alko ramaseen ja sitten me kaikki vähän haukoteltiin ja istuskeltiin auringonpaisteessa. Kesän lämpöä odotellessa - vielä oli vähän tuulista ja maa oli kylmä.

Lopuks kaiken lenkkeilyn ja häsäyksen jälkeen löydetiin etupihan kukkarinteestä just sopiva köllöttelypaikka. Ei ihan tallottu tulppaaneja! Tuossa olikin niin hyvä loikoilla, ettei kotiinkaan olis meinattu lähteä - ehdotinkin että haluisko Elviira jäädä tänne mun seuraks. Oltiin nimittäin just todettu, että kyllä tähän pihaan koira mahtuis juoksentelemaan.
Onneks - sitä omaa odotellessa - on näitä ihania lainaeläimiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>