Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia - tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta. Victor Hugo

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

mansikkaa

Lauantaina oli siivouspäivä. Siivosin vanhan saunan kokonaan - sain kaikki puutarhatarvikkeet siistiin järjestykseen. Nyt pitää siivoilla vielä vanhan vessanpuoli. (Tämä vanha sauna/vessarakennus on nykyisin ulkovarastona) Niin ja sisälläkin pitäis siivoilla, tuntuu vaan hullulta nyhjätä kauniina päivinä sisällä, eikä olla ulkona. Mutta ei nyt näistä enempää - on tärkeämpääkin asiaa eli mansikat!

Äitienpäivän kunniaksi ostettiin masikoita. Aikasemmin en ole niitä edes katsellut, ja onhan ne vieläkin ulkomailta rahdattuja..

Herkuteltiin sitten toisenosapuolen kanssa jo lauantaina - startattiin masikoilla ja jäätelöllä.
Sunnuntaina mansikoita käytettiin kakuntäytteenä ja kakunpäällä. Joo ja sunnuntaiksi tehtiin tietty kaikkea muutakin hyvää, kuten mummille nimikkopullia ja suklaapikkuleipiä. Mutta mun mielestä kaikkein kauneimmaksi tuli tuo täytekakku - mansikoita ja vuohenputken lehtiversoja. Sitä katsellessa tuli ihan kesäfiiliksiin:>

 
 

2 kommenttia:

  1. Nyt on pakko sanoa, että teidän mansikkakakku näyttää todella hyvältä! Mekin tehtiin nekun kanssa, mutta me ei ihan onnistuttu näin hyvin..

    VastaaPoista
  2. Ja se olikin hyvää ;D no mutta uskon että teijänkin oli maukasta.

    VastaaPoista

Hei mitä mietit? Jätä kommentti:>